Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmainen huuto - Huutokaupat esittelyssä

 Tällä sivulla on esitelty suomalaisille suunnatut ilmaiset nettihuutokaupat ja senttihuutokaupat, joihin on mahdollista saada ilmaisia huutoja.
 Tavaroiden myyminen tavalliselta tallaajalta toiselle on mullistunut netin myötä. Kirpputorit ovat yhä harvempien harrastus, kun erinomaisia kauppoja etsineet ovat löytäneet nettihuutokaupat. Nettihuutokaupat ovat olleet niin suosittuja, että niiden oheen on ilmestynyt myös uusi huutokaupan laji, senttihuutokaupat. Niille on tyypillistä, että huudettavat tavarat ovat todella edullisia, mutta huutaminen saattaa maksaa.
 Huuto.net oli nettihuutokaupoista Suomen ensimmäinen laajempaa suosiota nauttinut sivu. Se ja muut sille läheistä sukua olevat nettihuutokaupat ovat siitä mukavia, että niissä sekä myyminen on ilmaista. Ostamisesta sentään joutuu maksamaan, mutta ei huutokaupan ylläpitäjälle vaan ainoastaan tuotteen myyjälle. Aina välillä on myös tarjouksia, joissa senttihuutokauppoihin pääsee mukaan maksamatta sentin hyrrää. Molemmat näistä kauppatavoista ja huutokauppa paikoista on esitelty tällä sivulla.

Senttihuutokauppa

Ohjelma:Info:
Hintabingo

Syksyksyllä 2011 toimintansa aloittanut Hintabingo on uusi senttihuutokauppa. Rekisteröityminen Hintabingoon on täysin ilmaista ja heti kättelyssä käyttäjälle annetaan 20 ilmaista huutoa. Huudettavia tuotteita on aina lahjakorteista elektroniikkaan. Yksi huuto on arvontaan yhden sentin. Hintabingossa voi asettaa myös huutorobotin vahtimaan mielenkiintoisia kohteita, jolloin yksikään huutomahdollisuus ei mene sivusuun.

Rekisteröidy ja kokeile Hintabingoa ja saatat tehdä voittohuudon ilmaiseksi!

Sunnycent

Senttihuutokauppakentän uudehko haastaja on Sunnycent. Näillä aurinkoisilla senteillä voi korottaa haluamansa tuotteen hintaa yhdellä sentillä, kunnes ajastimen aika kuluu loppuun. Tuotteen saa lunastaa itselleen korkeimman huudon tehnyt yleensä uskomattoman edulliseen hintaan. Sunnycentissä huudot maksavat ja niitä voi ostaa kätevissä paketeissa. HUOM! Ensimmäisessä huutopaketissasi saat tuplamäärän huutoja. Onnelliset huutajat ovat lunastaneet itselleen mm seuraavia tuotteita: iPad hintaan 1,67 euroa, parranajokone 1,36 euroa ja Blu-ray soitin 2,51 euroa.

Vaikka tuotteita voi huutaa itselleen naurettavan halvalla antaa Sunnycent jokaiselle rekisteröityneelle 5 ilmaista huutoa heti kättelyssä. Kokeile siis huutokauppaa ilmaisilla huudoillasi nyt!

Suorahuuto - ilmainen senttihuutokauppa

Suorahuuto on Fiksuhuudon kaltainen senttihuutokauppa lisättynä yhdellä hienolla ominaisuudella - huutaminen on nimittäin täysin ilmaista. Ilmaiset huudot päivittyvät joka vuorokausi siten, että käyttäjä saa 100 huutoa ilmaiseksi joka päivä. Huutokaupan voittaa aina se, jolla on korkein huuto kellon pyörähtäessä nollaan. Innokkaimmat huutajat voivat ansaita itselleen huutopassin. Huutopassin saa kun kutsuu kaverinsa mukaan huutokauppaan ja sillä saa pari mukavaa lisäominaisuutta peliin. Parhaana näistä mainittakoon triplamäärä ilmaisia huutoja. Huutopassilla saa siis 300 huutoa sadan sijasta ja tämä yhden kaverin kutsumisen vaivalla.

Kokeile huutamista Suorahuudossa heti, koska se ei maksa sinulle yhtään mitään.

Tavalliset huutokaupat

Ohjelma:Info:
Mikko.fi Mikko.fi on Alma Median haastaja Sanoman Huuto.netille. Vaikka Mikko häviääkin vielä Huuto.netille kohteiden ja käyttäjien määrässä on se kirinyt hienosti vuonna 2007 tapahtuneesta julkaisustaan asti. Tällä hetkellä Mikko.fissä on 29601 rekisteröitynyttä käyttäjää ja 120722 ilmoitusta. Eli selailtavaa riittää tässäkin hetkeksi aikaa.

Huuto.netistä erottuen Mikko.fissä on huutokauppojen lisäksi myös tavallisia rivi-ilmoituksia. Joukosta löytyy niin vuokralle annetaan, vuokralle otetaan ilmotuksia. Erikoisuutena Mikko.fissä on annetan ja otetaan palstat. Mikko.fin ilmoituksissa on hieman enemmän ominaisuuksia kuin Huuto.netissä - voit esimerkikssi helposti lisätä kohteeseen monta kuvaa, ja näet myös helposti montako kävijää ja sivunlatausta kohteellasi on ollut. Erinomaisen harmillista sen sijaan on, ettei Mikko.fissä voi listata kohteita esimerkiksi huutoaktiivisuuden mukaan.
Huuto.net Huuto.net on suomalaisita huutokaupoista se suurin ja hallitsevin. Se minkä palvelu häviää ulkoasussa ja ominaisuuksisa muille huutokaupoille, se voittaa hurjilla käyttäjämäärillä. Esimerkiksi tätä kirjoittaesa Huuto.netissä oli 1240830 rekisteröitynyttä käyttäjää ja 612417 avointa kohdetta. Eli huudettavaa riittää siis varmasti jokaisen makuun.

Tähän Sanoman omistamaan kauppapaikkaan on tullut viime aikoina tervetulleita lisäominaisuuksia. Yksi miellyttävimmistä on Huutopakettien lähettäminen Postin tavanomaisia hintoja vähemmillä euroilla. Uutta on myös, että voit asettaa myymällesi tuotteelle osta heti -hinnan, jolla ostaja voi napata tuotteen suoraan itselleen. Huuto.netin huonoja puolia puolestaa on, että palvelu on ajoittain todella ruuhkainen. Mitä Huuto.netistä ei löydy, sitä ei todennäköisesti ole olemassa!
Nettihuuto.com Nettihuuto.com on pitkän linjan itsenäinen toimija suomalaisella nettihuutokauppasaralla. Nettihuuto erottuu muista erityisesti myyjille tarjotuilla näppärillä ominaisuuksilla. Kohteet saa esimerkiksi uusittua automaattisesti ja kaikista ostoista ja myynneistä kertyy kätevät tilastot.

Nettihuudossa on myös kaikkein laajin valikoima erilaisia huutokauppatapoja. Kun muut palstat tyytyvät pelkkään tavalliseen huutokauppaan, on Nettihuudossa tarjolla myös suljettu huutokauppa, hollantilainen sekä osta tai huuda -kauppatapa. Ostajia kiinnostavia ominaisuuksia puolestaan ovat vahtipalvelu ja muistuttaja. Ominaisuuksien puolesta Nettihuuto on palveluista selkeästi paras, miinuspuolet löytyvät palvelun verrattain pienestä käyttäjäkunnasta ja tarjolla olevien kohteiden määrästä. Ehdottomasti kuitenkin tutustumisen arvoinen!
Systeemi.net Systeemi.net on nyttemmin vähän unholaan painunut huutokauppa, jonka kaikkien kohteiden hinnat lähtivät 10 sentistä. Tällä hetkellä Systeemin reilusta viidestätuhannesta kohteesta yli 99% on postimerkkejä.
Kerailija.net Kerailija.net on pelkästään postimerkkeihin erikoistunut nettihuutokauppa. Kirjoittamishetkellä Kerailija.netissä oli noin 180 avointa kohdetta.
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 20.12.2011


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi