Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 Sähköposti

Ilmainen hintavertailu

 Tämänpäivän kuluttajalla ei ole helppoa. Jatkuvasti täytyy olla tarkkana, ettei joku pääse vetämään välistä. Kännykkä operaattorit kilpailivat aikaisemmin verissäpäin asiakkaista, nyt taas sinun täytyy olla tarkkana saadaksesi edullisimman liittymän. Matkojen varaaminen taas on oma taiteenlajinsa: toineen toistaan parempien tarjousten joukosta hommasi on löytää se sopivin.
 Ongelmaan onneksi monet tarjoavat auttavaa kättä. On olemassa jopa yrityksiä, jotka maksua vastaan etsivät parhaat paketit itsellesi. Ja tottahan myös Internet ojentaa auttavan kätensä - ohessa on esitelty palveluita joilla hintavertailu ja sopimusten kilpailutus onnistuvat tuossa tuokiossa.

Ostohyvitys on hintavertailun ehdoton ykkönen

Paras hinta minkä tahansa tuotteen kohdalla löytyy Ostohyvityksen kautta. Teet normaalisti ostoksia verkkokaupassa, mutta saat itsellesi myös rahaa takaisin. Voit hyödyntää jo olemassa olevia alennuskoodeja tai verkkokaupan normaaleja alennuksia. Ostohyvityksellä teet silkkaa säästöä joka ostokerta. Yli sadan verkkokaupan tarjonnasta löydät varmasti etsimäsi. Rekisteröidy nyt - se on ilmaista!


Palvelu:Info:
Sähkö: Vaihtovirta

Energian hinta on tämän päivän puhuttavimpia aiheita. Sähkön hinta on vapautettu ja se määräytyy nyt markkinoilla. Näin ollen ainoa keino, jolla kuluttajat saavat sähkönsä edullisemmin on sähkösopimusten kilpailuttaminen. Se on suorastaan kansalaisvelvollisuutesi, sillä markkinoiden toimivuus vaatii sitä että asiakkaat valitsevat heille edullisimman vaihtoehdon. Asia on myös hyväksi kukkarolle, omakotitalossa säästät helposti satoja euroja vuodessa ja kerrostaloasennussakin säästät kymmeniä euroja vuodessa vain muutaman hetken panostuksella.

Sähkön kilpailuttaminen ja sähköyhtiön vaihtaminen onneksi on helppoa - itseasiassa Vaihtovirta tekee kaikkein työläimmän työn puolestasi. Palvelussa saat myös tehtyä sopimuksen suoraan uuden sähköyhtiön kanssa eli saat siis koko homman kerralla valmiiksi.

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen onnistuu helposti. Klikkaat itsesi Vaihtovirran sivuille, kerrot tiedot nykyisestä sopimuksestasi, arviot kulutuksesi ja saat laskelman säästöstäsi. Tämän jälkeen voit halutessasi antaa vielä asiakastietosi ja solmia uuden sopimuksen.

Sähköä kuluu jatkuvasti, eikä asia parannu yhtään vitkastelemalla. Tee siis päivän hyvä työ ja kilpailuta sähkösopimuksesi samantien!

Matkat: Tilausajot.net

Kotimaassa tulee usein reissattua ison porukan mukana oli matkaseura sitten työporukka, jumppaseura, jalkapallojoukkue tai kaverin polttarijengi. Kun kaikki haluavat saada reissusta kaiken mahdollisen irti on mukavampaa matkustaa tilauskuljetuksella kuin pakkautua henkilöautoihin.

Tilausajot.net helpottaa elämää jos etsit tilausajoja, bussifirmoja tai kuljetusta isolle ryhmälle. Palvelu etsii suomalaisten bussifirmojen joukosta heidän ajamansa tilausajoja ja buukkaa matkoja näihin busseihin. Hinta pysyy maltillisena ja tarjolla on aina Suomen edullisin tilausajo.

Homma toimii seuraavasti. Bussifirma X on saanut tilauksen ja kuljettaa 50 mammaa Tampereelta Helsinkiin katsomaan teatteria. Koska mammat yöpyvät paikallisessa hostellissa, joutuu bussi palaamaan tyhjänä takaisin Tampereelle. Samaan aikaan helsinkiläiset partiolaiset suunnittelevat retkeä Tampereen suunnalle. He tilaavat bussin Helsinki-Tampere välille. Bussikuskin viskattua partiolaiset retkelleen, bussi palaa tyhjänä takaisin Helsinkiin. Bussimatkat.fi yhdistää nämä kaksi palveluntarjoajaa siten, ettei ylimääräistä tyhjänä ajoa synny. Tilausajo on siis mahdollista toteuttaa pienemmällä hinnalla sekä säästämällä luontoa!

Löydä halvin tilausajo kotimaassa ja jätä tarjouspyyntö heti

Tilausajot-varauksista voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä sen Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Rekisteröidy Ostohyvitykseen ja saat tarjouksen halvemmalla!
SuperSaver

SuperSaver kokoaa kätevästi eri lentoyhtiöiden hotelleiden ja autovuokraamoiden tarjonnan helposti samaan paikkaan vertailtavaksesi. Lennot, hotellit ja vuokra-autot saa pistettyä järjestykseen helposti, joten eri kulku- ja majoitusvaihtoehtojen vertailu kannattaa tehdä aina matkalle lähtiessä.

Voit myös tehdä lentojen hintavertailun suoraan ohessa olevalla lomakkeella:

Ja vastaavasti hotellien vertailu onnistuu seuraavan lomakkeen kautta:

Supersaver-varauksista voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä varauksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Rekisteröidy Ostohyvitykseen ja lennä sekä majoitu halvemmalla!
Pikavuorot.fi

Pikavuorot.fi -palvelu vertailee ainoana sivustona eri yhtiöiden linja-auto- ja junalippujen hintoja yhdellä haulla. Sivusto listaa valitulle matkustuspäivälle kaikkien pikavuorojen- ja junalähtöjen aikataulut ja hinnat valittujen kaupunkien välille. Tuloksia voi lajitella esim. lähtöajan tai hinnan perusteella. Palvelusta voi siirtyä suoraan ostamaan matkalipun kyseessä olevan yhtiön verkkokaupasta.

Sivustolla vierailee kuukausittain yli 30 000 käyttäjää ja tällä hetkellä palvelu listaa seuraavien yhtiöiden ja yhteenliittymien hinnat ja aikataulut: Finnair, Matkahuolto, Norwegian, Onnibus.com, PoriExpress, Pohjolan Liikenne, VR.

Miksi maksaa liikaa? Löydä edullisin bussikyyti tai junamatka tästä.

Hintavertailu kannattaa tehdä samalla vauhdilla ennen matkalle lähtöä myös toisesta paikasta:

Katso vielä myös Travellinkin tarjonta.
© 1998-2012 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 15.8.2012


Takaisin alkuun