Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaisia bonuskortteja ja etukortteja

 Jokaiseen kauppaan on tänäpäivänä tarjolla etukortti. Bonus kertyy ostoksista ja jokainen ketju lupaa nostattaa bonuksen kertymistä, jos ostokset keskittää tietyn ketjun kauppoihin. Bonuskortti antaa mukavasti rahaa takaisin, jos ostoksia kertyy lähemmäs tuhat euroa kuukaudessa. Plussakortti, S-etukortti ja ykkösbonus tarjoavat jokainen eri asteikolla rahaa takaisin ostoksista, alennuskuponkeja ja alennuksia itse kaupoissa. Nämä mahdollisuudet käyttämällä voi helposti tienata itselleen vaikkapa ulkomaanmatkan tai ihan riihikuivaa käteistä.

Onneksi omaan lompakkoon on myös tungettu mm. Stockmannin kortti, Hesburgerin kortti, Subway Club, KappAhl Club, Aleksi 13, Finnkinon sarjalippukortti, Club One (Tallink ja Silja Line), Makuuni ja Filmtown kortti, Suomalainen kirjauppa, Nissen kanta-asiakaskortti, Yliopiston apteekin Uniikki-kortti, Cityshoppari, KLM, SAS ja vielä noin puolentoista sentin nippu muita etukortteja pöytälaatikossa. Jos näitä kortteja muistaisi käyttää voisin saada lähes jokaisista ostoksistani alennusta.

Bonuskortit, ketjujen alennuskupongit ja alennuskoodit toimivat tällä hetkellä vain kun asioit fyysisesti kyseisen ketjun kaupassa. Suomalaiset ostavat kuitenkin entistä enemmän verkossa. Verkko-ostoksien bonuskortti tuntuisi typerältä, sillä maksutoimenpiteet hoituvat verkkopankin tai muun sähköisen maksusysteemin kautta. Alla pari vinkkiä kuinka myös nettiostoksista keräät itsellesi bonusta!

Suomalaiset:
Bonuskortti:Info:
Ostohyvitys

Ostohyvitys.fi on Suomen ensimmäinen ns. CashBack -sivusto, joka antaa rahaa takaisin tekemistäsi ostoksista. Osothyvityksestä löytyy yli 300 tuttua verkkokauppaa, joista voi hankkia lähes mitä tahansa itsellesi haluat. Jokaisesta ostosta saat rahaa takaisin joko prosenttiosuuden ostoksiesi hinnasta tai kiinteän summan esimerkiksi lentovarauksesta. Saat siis bonusta ostoksistasi, kun muistat etsiä tutun verkkokauppasi Ostohyvityksen sivulta.

Ostohyvitystä voi parhaimmillaan siis kerätä satoja euroja maksamatta ostoksista senttiäkään ylimääräistä!

Liity mukaan ja tienaa ilmaista rahaa.

Kuinka ostohyvitys toimii
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 5.10.2011


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi