Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 Sähköposti

Ilmaisia DVD-elokuvia

 DVD-leyvt ovat vallanneet määräävän aseman elokuvien kotilevitysmarkkinoilla. Eikä ihme, sillä ne ovat paitsi kätevän kokoisia, niin myös tarjoavat erinomaisen kuvanlaadun ja yleensä myös mainiot ekstramateriaalit. Ikävää levyissä on, että ne ovat varsin arvokkkaita - levy maksaa helposti kolmattakymmenettä euroa. Alelaareista levyjä saa usein tätä edullisemminkin, mutta valitettavan usein alelaarien elokuvat ovat niitä, joiden katsomisesta pitäisi maksaa - niin huonoja ne ovat ;-)
 Alla on esitelty ohjelma, johon liittymällä saat kaksi ilmaista DVD-elokuvaa. Elokuvista sinun täytyy maksaa ainoastaan toimituskulut, joten säästösi on samantien vähintään nelisenkymmentä euroa! Ja mikä parasta, tällöin postiluukustasi tipahtaa kaksi aitoa DVD-levyä tyylikkäine kansineen

Vuokraa leffa ilmaiseksi

Tästä voit vuokrata leffan netistä naurettavan halvalla. Headwebin kautta voi ladata koneelleen katsottavaksi haluamansa elokuvan ja nyt yhteistyössä Pointshopin kanssa, se kustantaa vain ja ainoastaan yhden euron. ei kustanna maltaita vaan se on melkeimpä ilmaista. Ei postikuluja, ei tilausvaatimuksia tai ostopakkoa - leffa rehellisesti eurolla!

Erinomaisia tarjouksia, eli lähes ilmaisia elokuvia

Palvelu:Info:
Boostep

Täältä löydät lähes jokaisen DVD-leffan, joka mieleesi pälkähtää. Tsekkaa valtavan valikoiman antimet Boostepiltä. Kaikki leffat on lajiteltu genren mukaan ja voit hakea niitä myös hinnan perusteella. Lajittele vaikka kaikka parhaat komediat ja nappaa sieltä oma suosikkisi!

Boostepin -ostoksista voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 5.10.2011


Takaisin alkuun