Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 Sähköposti

Ilmaisia CD-levyjä

 Netissä on musiikkia tarjolla ilmaiseksi vaikka kuinka paljon. Valitettavasti valtaosa ilmaisesta tarjonnasta koostuu joko laittomista äänitiedostoista tai vielä tuntemattomista kuuluisuuksista. Vaikka tuotteiden hinnat yleensä laskevat aikaa myöden, on musiikki CD-levyille käynyt toisin. Uudesta CD-levystä saa pulittaa kaupassa lähemmäs 25 euroa!  Ohessa on kuitenkin esitelty yksi vaihtoehto, josta saat kaksi huippuartistien CD-levyä pelkillä toimituskuluilla (5,5 eur). Säästät siis heti kättelyssä noin neljäkymmentä euroa! Ja mikä parasta levyt ovat aitoja CD-levyjä tyylikkäine koteloineen ja kansineen - ei siis huonolaatuisia laittomia mp3-tiedostoja.

Ilmaista musiikkia

Palvelu:Info:
Mikseri

Mikseristä löydät ilmaista suomalaista musiikkia laidasta laitaan. Teet mahtavia uusia musiikkilöytöjä ja pääset samalla keskusteluihin kun rekisteröidyt ilmaiseen palveluun. Valmiista listoista kuuntelet eri genren musiikkia näppärästi. Olitpa siis rokin, soulin tai bluesin ystävä, Mikseristä teet musiikkilöytöjä. Tule ja rekisteröidy Mikseriin.

Erinomaiset tarjoukset, eli lähes ilmaiset CD-levyt

Palvelu:Info:
Rentoutus-CD

Rauhallista musiikkia auttamaan omassa rentoutumisessasi. Rentoutuslevyjä kuuluu pakettiin kolme kappaletta. Niiden yhteishinta on 0,99 euroa, joten rentoutuminen ei ylettömiä summia maksa. Tee tilaus ja auta aivosi narikkaan musiikin avulla. Rentoutus-cd:t sopivat hyvin myös auttamaan nukahtamista.

Puuttuuko listalta jokin levy?

Ei hätää! Lisää mahtavia CD-levyjä kaikissa genreissä täältä. Boostepiltä erinomaista musaviihdettä luppoajalle ja sadepäiville!

Muista myös Ostohyvityksen musiikki-osasto

Mikäli ei mieleistä levyä löytynyt, muista katsoa Ostohyvityksen musiikkikategoria. Saat musiikkia ja tietysti vielä Ostohyvitystä - eli rahaa takaisin. Jos et ole vielä rekisteröitynyt, tee se ilmaiseksi täällä.
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 24.10.2011


Takaisin alkuun