Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
 InfoIlmainen MP3-soitin

 Muistaako joku vielä nähneensä kadulla kannettavia CD-soittimia? Entä vanhoja kunnon korvalappustereoita? Sitähän arvelinkin. MP3-soitinten esiinmarssi iPod etunenässä on ollut vähintäänkin vakuuttavaa, eikä ihmekään. MP3-soittimet kun ovat mitä kätevimpiä käytettäviä ja kuunneltavia. Jotkut valmistajat käyttävät näistä samoista laitteista myös termiä MP4-soitin, mutta käytännössä kyse on täysin musiikkisoittimista.
 Huonoina puolina soittimissa on, että ne ovat varsin arvokkaita. Creative, iRiver, Sony ja Samsung; kaikki pyytävät soittimistaan satoja euroja. Iloinen asia on, että alla esitelty palvelu tarjoaa ilmaisen MP3-soittimen kaikille leikkiin mukaan lähteville. Kurkkaa alla oleva palvelu ja laita poppi soimaan!

MP3-soitin yhdellä eurolla

Ota heti itsellesi MP3-soitin lahjaksi. Pieni, mutta sitäkin hyödyllisempi vempain on omasi kun liityt Pointshopin VIP-jäseneksi. VIP-jäsenyys maksaa yhden euron ja se kestää seitsemän päivää. Tänä aikana voit lunastaa itsellesi ilmaisen MP3-soittimen. Viikon kokeilun jälkeen voit muuttaa jäsenyytesi tavalliseksi ilmaiseksi jäsenyydeksi. Toimi siis näin:

Palvelu:Info:
iTunes Store

Oleellista sisältöä uuteen mp3-soittimeesi saat iTunesin Storesta.

iTunes Store tarjoaa mitä mainioimman määrän musiikkia ladattavaksesi. Hienoa tässä kaupassa on se, ettei sinun tarvitse ostaa levyjä kokonaisina kerrallaan vaan voit sijoittaa pennoset vain suosikkibiiseihisi.

iTunes on maailman yksi suurimmista musiikkikaupoista ja se onkin uranuurtaja musan myynnissä netissä. Ostamalla levyt (ja jättämällä latauspuuhat) saat musiikkia nopeasti soittimeesi pauhaamaan. iTunesin kaupasta saat hankittua myös Podcasteja ja äänikirjoja.

iTunesia on helppo käyttää ja sitä varten kannattaakin ladata iTunes-musiikkisoitin tietokoneellesi. Tämän ohjelman kautta hoituu myös mp3-soittimesi päivitys ja saat juuri ostamasi biisit salamannopeasti soimaan.

Tutustu iTunesiin ja shoppaa kätevästi musakaupassa.

Itunesin ostoksista voit myös saada rahaa takaisin tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!
Pelit -lehti ja 2 gigan mp3-soitin

MP3-soittimen saamiseksi tarjolla on oivallinen vaihto - joka vaatii vain olemattoman määrän euroja.

Peli -lehdellä on nimittäin tarjous, jossa saat alle kolmellakympillä yhdeksän kuukauden Pelit -lehdet ja tyylikkään MP3-soittimen.

Pelit -lehti itsessään on erinomaisen kiinnostava tietokone- ja konsolipelejä käsittelevä aikakauslehti. Eikä mukana tuleva MP3-soitinkaan ole hullumpi kapistus. Soittimessa on USB-portti ja se on plug-and-play yhteensopiva. Muistia laitteessa on kokonaiset 2 gigatavua ja sen mukana tulee kuulokkeet ja USB-kaapeli. Virtaa soitin saa omasta Lithium akustaan ja sen mitat ovat äärimmäisen pienet 4 cm x 2,7 cm x 1 cm. Laite on siis todella pieni! Soittimen arvo on lähes 50 euroa, joten Lontoon murteella ilmaistuna kyseessä on todellinen bargain.

Laitteen käyttö on äärimmäisen yksinkertaista, sillä siinä on juuri ne napit mitä tarvitset, eikä mitään ylinmäääräistä. Myös laitteen ulkonäkö on huippulinjakas.

Kuuden saamasi numeron jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena, mutta et sitoudu mihinkään. Voit nimittäin koska tahansa lopettaa tilauksen, ellet enää halua laadukasta luettavaa. Tarjous on vähintäänkin tutustumisen arvoinen - kannattaa siis siirtyä Pelit -lehden sivuille samantien!

VIPocean.fi

Liity VIPocean.fi-palveluun ja voit pitää yhteyttä kavereihin, saada uusia ystäviä tai löytää vaikka rakkauden.

Kun rekisteröidyt VIPoceaniin saat 1 eurolla iPod Sufflen, jolla musiikinkuuntelu on yhtä nautintoa. VIPoceanin kuukausimaksu on 39,90 euroa, mutta voit vain kokeilla palvelua 30päuvän ajan ja maksat vain 1 euron.

Lisälaitteet ja uudet MP3-soittimet

Puuttuvat piuhat, telakat ja tukilaitteet MP3-soittimelle löytyvät täältä. Hanki kätevät lisälaitteet, joilla saat musasoittimestasi täydet tehot irti. Boostepistä myös musaa, leffoja ja pelejä!

Lähetä vanha iPodisi kierrätykseen - saat rahaa

Mainioin kierrätysvinkki, joka tietää sinulle aitoa rahaa. Kun lähetät iPodin kierrätykseen saat siitä asianmukaisen maksun. Hommassa mainiointa on se, ettei sinun tarvitse kuin tsekata paljonko iPodistasi tulet todennäköisesti saamaan, tilata ilmaiseksi kierrätyspaketti, jolla iPodisi matkaa kierrätykseen turvallisesti kolhiintumatta ja odottaa rahojen kilahtamista tilille.


Kierrätä kännykkä.fi kierrätyksestä voit myös saada rahaa takaisin tekemällä sen Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 8.2.2012


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi